Als je graag zingt, muziek je passie is, dan is Vocal School Nancy Deusings ‘The place to be”. Velen gingen je voor. Altijd leuk om van leerlingen te horen wat ze er van vinden.:

ster-paars“My name is Leigh, I have been singing in a group with Nancy as our coach for almost 2 years now. I find the environment to learn and grow very easy and friendly. I enjoy singing in a group, it makes learning fun but we can also learn from each other. Nancy is brilliant in what she does and I love the idea of being able to sing old and new songs. I sing for fun and for the love of music. Our group has performed in our first open podium this year all due to the help and encouragement from Nancy. Thank you Nancy for all you do!”

Leigh Fish

Leigh

 

ster-paars“Ik ben Eva van der Kruk en ik ben 9 jaar oud.Ik zing al twee jaar bij Nancy en ik heb al super veel geleerd.Ik verheug me altijd op de volgende les en wat ik heel fijn vind,is dat je alles kan vertellen aan Nancy. Dat is super lief en leuk!”

Eva van der Kruk

unspecified 2
ster-paarsUitdaging, groei en tegelijkertijd ontspanning. Inmiddels zing ik nu 3 periodes mee en iedere keer verheug ik me op het volgend samenkomen. Nancy weet goed waar ik gestuurd wil worden, waar ik hulp nodig heb,wat bij me past en dat met opbouwende kritiek. Ze weet dat van mij als individu, maar dat kan ze ook voor ons groepje. Het geeft zowel voldoening voor jezelf alsook voor de groep. Zeker wanneer je je repertoire hebt uitgebreid en een liedje hebt uitgewerkt. Zalig!”

Rachel Jacobs

fotorachel

 

ster-paars“Ik ben Eva,ik ben 10 jaar oud, ik zit al een half jaar bij Nancy, Ik vind het super tof en de wereld van muziek ging op dat moment voor mij open. Ik begon met liedjes schrijven, melodieën te bedenken en doe dit nog steeds. Ik ben me steeds meer gaan richten op de muziek. ik heb samen met Nancy een melodie verzonnen (soort van) en naar concerten geweest onder andere Naturally 7 waar ik nu heel erg fan van ben. Nancy heeft me in een hele korte tijd heel veel geleerd en daar ben ik haar ook heel dankbaar voor! Ik heb geleerd dat zingen en muziek maken het beste is wat me is overkomen, maar dat niet alleen: zingen dat ben ik!!! Ik vind dat als je veel van zingen houdt dit echt een aanrader om hier les te krijgen want dit is de beste zang(school of les) die er bestaat!!!” Eva Bessems
Eva
ster-paars“Sinds een half jaar volg ik zanglessen bij Nancy en ik vind het geweldig. Het zijn inspirerende zanglessen en ik leer elke keer iets nieuws. Ook heeft het mijn zelfvertrouwen vergroot. Nancy geeft professionele lessen en zijn zeker aan te raden voor iedereen die van zingen houdt!!
Ik ben blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan met mezelf en met Nancy. Ik kan me geen betere zangcoach wensen! Ik kan dan ook niet wachten totdat de lessen weer beginnen.” Kelsey Schreijen
Kelsey Schreijen
ster-paars“Zingen bij de Vocal School is een geweldige ervaring. Nadat ik over de drempel heen gestapt ben om eindelijk te gaan zingen, verheug ik me elke week weer om te gaan. In de korte tijd dat ik zing merk ik vooruitgang en dat geeft een kick. Nancy is een zeer gekwalificeerde docent die op een leuke wijze de les weet te brengen.” Sylvia Vranken
Sylvia Vranken
ster-paars“Zingen betekent voor mij ontspanning, mezelf kunnen uiten en ik word er altijd vrolijk van. Het zingen in een groepsles bij Nancy is erg leuk en leerzaam. Nancy heeft voor ieder van ons aandacht, en haalt het beste uit je stem. Het voordeel van een groepsles is, dat ik samen met anderen zing maar niet een hele avond weg ben. En de Vocal School organiseert uitvoeringen en Masterclasses, wat natuurlijk ook heel leerzaam is.” Edith Helwegen
Edith Helwegen
ster-paars“Ik vind de zanglessen bij Nancy altijd erg leuk en gezellig. Ze stimuleert me ook om meer te durven (met zingen). Het is ook heel fijn dat ze opbouwende kritiek geeft en dat je zelf de liedjes mag uitkiezen”. Lisanne
Lisanne
ster-paars“Zangles bij Nancy liet me ontdekken hoe groot mijn passie voor zingen is. Een uitdaging om mezelf continue te verbeteren. Samen zingen, samen tot oplossingen komen, samen passie delen”. Jasmijn
Jasmijn
ster-paars“Zangles is voor mij een ontzettend leerzame en ontspannende leuke hobby. Ik doe het met heel veel plezier want zingen is mijn passie”. Anique
Anique
ster-paars“De zanglessen van Nancy zijn altijd heel leerzaam en gezellig. Je mag zelf kiezen welke songs je wilt doen en Nancy heeft altijd handige tips en tricks die er voor zorgen dat je nog nèt dat beetje beter overkomt naar een publiek toe”. Jesse (singer/songwriter)
Jesse
ster-paars“Sinds ik bij Nancy op zangles zit heb ik iets waarin ik mijn emoties kan uiten en even alles om mij heen vergeet”. Nina
Nina
ster-paars“Nancy with the laughing face. Mooier dan Ol’ Blue Eyes kan ik het niet bezingen. Nancy leerde mij kennen als crooner, maar door de jaren heen bracht ze mij zoveel meer facetten van de lichte muziek bij. Altijd een feestje, vaak tranen van het lachen! When she speaks you would think it was singing…”. Erik Verstraaten
Erik