Zondag 13 maart gaan we samen met de leerlingen van de Vocal School naar een bijzonder concert in Schouwburg De Domijnen. De Amerikaanse zangsensatie vocal-group Naturally 7 tourt op dit moment door Nederland en Duitsland en komt dus ook naar Sittard. Nancy heeft deze groep 2 jaar geleden voor het eerst gehoord in het voorprogramma van de wereldtournee Michael Bublé en was super-enthousiast over hun optreden.  Zij kijkt er dan ook naar uit om deze inspirerende ervaring te delen met haar leerlingen.Vocal Play, de manier van zingen van Naturally 7, gaat veel verder dan a capella en human beatboxing. De leden van Naturally 7 bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken hiermee als een fantastische band. Voorafgaand aan het concert is er voor de leerlingen van de vocalschool een exclusieve meet & greet met de leden van Naturally 7!