Aanmelden of proefles? Bel 046 - 410 67 55 of mail ons|zingen@vocalschool.nl

Nieuws

Kom bij ons op de bank

zaterdag 14 september tussen 12:00u -16:00u
Opening cultureel-jaar van de gemeente Sittard Geleen georganiseerd door De Domijnen.
Kom kijken naar de vele optredens in de binnenstad van Sittard. De Vocal School is er dit jaar weer bij met optredens van o.a. Younique en de Happy Girls.

Oktober Kindermaand

 Woensdag 9 oktober 15:00-16:00u workshop zang voor kids (8-12jaar) door de Vocal School
In oktober worden er vele culturele activiteiten georganiseerd door De Domijnen voor de kinderen in Sittard-Geleen.
Ook de Vocal School doet mee met een gratis workshop zodat kinderen op een leuke manier kennis kunnen maken met het zingen in een groepje. Meld je aan via zingen@vocalschool.nl (max 8 personen)

Vocal School in Concert december 2019

Een groot kerst-concert voor alle leerlingen. We gaan een te gekke show maken en iedereen mag komen kijken! Familie, vrienden, opa’s en oma’s en alle fans van de Vocal School zijn van harte welkom. Meer info volgt na de zomer-vakantie.

Workshop 2019 zeer geslaagd!

Gast-docent en oud-leerling Lieke Meijers studeert musical en muziektheater aan de Frank Sanders Akademie in Amsterdam.  Zij verzorgde een leuke en inspirerende workshop performance voor de kids. 

Vocal School op YouTube…

Check ons YouTube kanaal voor filmpjes van onze concerten, workshops en sololessen.

Wordt abonnee van het Vocalschool Nancy Deusings kanaal op YouTube en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.

Vocal School in Concert december 2018

De after-movies van de sfeervolle kerstbijeenkomsten in het Koningskerkje in Beek.

 

Vocal School Live 2017 bij Pop-podium Volt groot succes!

De groepen hebben, samen met een te gekke live-band (percussionist Eddie Conard, gitaristen Frank Peeters en Casper van Kempen en toetsenist Peter van Kempen) een geweldige show geven in een uitverkocht Volt.

Check de after movie!

Workshop-dag met Renée van Wegberg en Peter van Kempen

Op 28 mei 2017 hadden we 2 geweldige gastdocenten.
Musical ster Renée van Wegberg; o.a.bekend van Wicked en zeer succesvol in de hoofdrol van de musical Liesbeth, ging aan de slag met performance, tekstbeleving en het geven van energie op een podium. Peter van Kempen; pianist, bandleider en bekend van Groovy Business gaf een zeer interactieve, energizing en groovy workshop over kwetsbaarheid. De leerlingen hebben ontzettend veel geleerd en genoten van deze workshops.

28 mei 2017 Workshop-Dag!

Ochtends de workshop “Let’s Groove” door Peter van Kempen voor onze volwassen leerlingen.Deze zeer interactieve, energizing en groovy workshop gaat over kwetsbaarheid, passie, vertrouwen en samen iets moois creëren.

’s Middags is musical-ster Renée van Wegberg onze gast-docent. Renée zong o.a. in Wicked en Josph and the amazing technicolor dreamcoat. Momenteel is ze te zien in het theaterprogramma Vive la France en vertolkt ze komend najaar de hoofdrol in de musical Liesbeth over het leven van Liesbeth List. Zij gaat tijdens deze workshop-dag aan de slag met de kids en tieners van de Vocal School.

12106855_10205113180489030_2760117590086900711_n

  • Eind-presentaties groot succes! Eind-presentaties groot succes!

    Eind-presentaties groot succes!

Eind-presentaties groot succes!

Zowel de kids als de volwassenen hebben met hun optredens op 26 juni iedereen die erbij was een mooie dag bezorgd. Ze zongen van Bieber tot Borsato en van Fame tot Gershwin en Matt Simons. Super goed gedaan! Fotograaf Johan Latupeirissa maakte speciaal voor ons een compilatie; klik op paarse link en bekijk ons  Vocalschool Fotomagazine !!!