Op diverse momenten in het cursusjaar zullen we leuke events organiseren. Hou de website in de gaten voor meer informatie!

Vocal School meets the Pianoman

Een concert voor én door onze leerlingen

Woensdag 19 juni 2019 19:30u

We creëren een piano-bar bij Laeve in de Brouwerie met piano-man Peter van Kempen. Hij begeleidt al onze leerlingen die deze avond voor elkaar gaan optreden in een intieme en gezellige setting. Hier alvast een voorproefje…

Start nieuwe cursusjaar!

Op maandag 19 augustus gaan we weer van start met ons nieuwe cursusjaar en daar hebben we zin in. Voor nieuwe cursisten is het mogelijk om gratis een proefles te volgen.

Meld je nu aan en je kan nog vóór de zomervakantie een keertje komen meedoen. Er zijn groepen voor kids vanaf 8 jaar, tieners en volwassenen.

Kom bij ons op de bank

zaterdag 14 september tussen 12:00u -16:00u
Opening cultureel-jaar van de gemeente Sittard Geleen georganiseerd door De Domijnen.
Kom kijken naar de vele optredens in de binnenstad van Sittard. De Vocal School is er dit jaar weer bij met optredens van o.a. Younique en de Happy Girls.

Oktober Kindermaand

woensdag 9 oktober 15:00-16:00u workshop zang voor kids (8-12jaar) door de Vocal School
In oktober worden er vele culturele activiteiten georganiseerd door De Domijnen voor de kinderen in Sittard-Geleen. Ook de Vocal School doet mee met een gratis workshop zodat kinderen op een leuke manier kennis kunnen maken met het zingen in een groepje. Meld je aan via zingen@vocalschool.nl (max 8 personen)

Vocal School in Concert december 2019

Een groot kerst-concert voor alle leerlingen. We gaan een te gekke show maken en iedereen mag komen kijken! Familie, vrienden, opa’s en oma’s en alle fans van de Vocal School zijn van harte welkom. Meer info volgt na de zomer-vakantie.

ster-paarsVakanties en vrije dagen 2019-2020

Datum Naam
24 juni – 18 augustus 2019 Zomervakantie
14 – 20 oktober 2019 Herfstvakantie
23 december t/m 12 januari 2020 Kerstvakantie
24 februari – 1 maart 2020 Carnavalsvakantie
12 en 13 april 2020 Pasen
27 april tot 10 mei 2020 Mei vakantie
31 mei – 1 juni 2020 Pinksteren
26 juni – 23 augustus 2020 Zomervakantie

NB Tijdens de hierboven opgesomde vakanties is er geen groepsles.